Een Duurzaam Wonen Advies geeft je een stappenplan. Een advies van de stappen om je huis te verduurzamen.

Duurzaam Wonen Advies

Je wil energie besparen. Waar kan je het beste beginnen? En welke maatregelen zijn voor jouw woning interessant? Kies voor een adviesgesprek met een gecertificeerde energiecoach.

Wat weet je na een Duurzaam Wonen Advies

Na het Duurzaam Wonen Advies heb je een stappenplan voor je huis. Je weet welke maatregelen je direct kunt nemen om te besparen. En welke maatregelen je beter tot later kunt uitstellen.

Hoe werkt het?

Een Duurzaam Wonen Advies geeft je inzicht in de stappen die je kunt zetten om te besparen op je energiekosten. Een ervaren, onafhankelijk energieadviseur van Brabant Woont Slim komt bij je langs. Hij neemt je woning op en gaat met je in gesprek.

  1. Na je aanmelding krijg je een intake toegestuurd en koppelen we je aan een adviseur.
  2. De adviseur komt bij je langs, loopt met je door jouw huis en vertelt je hoe je het comfort van je huis kunt verbeteren.
  3. Aan de hand van jouw wensen geeft de adviseur advies over de mogelijkheden om te besparen en verduurzamen.
    Denk bijvoorbeeld aan isoleren en overstappen op aardgasvrij wonen.
  4. De adviseur maakt een adviesrapport waarin je het stappenplan voor jouw huis voor nu en in de toekomst terug kunt lezen. Dit rapport geeft een energetisch overzicht van je huis nu en wat je kunt doen om dat te verbeteren.

Dit rapport ontvang je per mail, meestal binnen twee weken na het gesprek.

  1. Wil je vervolgens hulp en advies bij het uitvoeren van het stappenplan? Dan kun je nog altijd terecht bij het energieloket van de gemeente: Brabant Woont Slim.

Wat kost het?

Door een financiële bijdrage van gemeente Oss betalen de eerste 100 deelnemers uit de gemeente  € 50,-. Je krijgt dus € 345,- korting op het adviesgesprek.

*Soms is de woning minder gangbaar waardoor het advies meer werk en tijd vergt. In onderstaande situatie geld een meerprijs op het advies:

  • Heb je een uitzonderlijke woning qua type (langgevel boerderij o.i.d.) of bouwjaar (<1900) dan past dit standaard product niet helemaal. In deze situatie gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden.

Vraag het Duurzaam Wonen advies direct aan

Vraag het adviesgesprek direct aan bij Brabant Woont Slim! Laat je je gegevens achter aan de rechterkant van deze pagina. Groene Groei is de uitvoerende partij en zij nemen dan contact met je op.

Meer informatie op de website van Brabant Woont Slim

Neem direct contact op met Brabant Woont Slim