Gemeente Oss heeft vier energieloketten

    • Woon je in een VvE-complex? Ga dan naar het VTCB. Het VvE Transitiecentrum Brabant helpt je bij de ingewikkelde zaken van verduurzamen binnen je VvE.
    • Ben je eigenaar/bewoner van een monument? kijk voor het aanbod van gemeente Oss voor jou  Loket Duurzame Monumenten Noord-Brabant

Alle loketten hebben een breed aanbod aan gratis hulp bij energie besparen. Dus…. 3, 2, 1… Start met energie besparen!

Gratis hulp bij energie besparen

Ieder loket heeft een helpdesk en regelmatig acties op een specifieke manier van hulp.Via Oss Schakelt door houden we je op de hoogte. Iedere maand meer informatie over energie besparen voor inwoners en bedrijven in gemeente Oss?

Direct contact met de energieloketten

Gratis advies bij energie besparen voor huurders en woningeigenaren

Heb je een huurhuis?

Je kunt je aanmelden voor een gratis spreekuur of keukentafelgesprek. Je kunt ook terecht bij je woningcorporatie.

www.mooiland.nl

www.brabantwonen.nl

Heb jij al je beste beentje voorgezet op het gebied van energiebesparing? Of kun je nog meer doen? Bespaar ook. Want iedere extra stap die jij zet, hoe klein dan ook, draagt bij.

Op die manier gaat het ons samen lukken om in Oss 11% energie te besparen in 2030 en in 2050 energieneutraal te zijn. Dat betekent dat we dan net zoveel energie verbruiken als dat we duurzaam opwekken. Bijkomend voordeel: door te besparen houd je geld over voor andere dingen. En je draagt je steentje bij aan het milieu en een goed leven voor volgende generaties. Dus of je nu een inwoner bent (huiseigenaar of huurder), ondernemer of gebruikt maakt van vervoer (voor werk of privé), kom vandaag nog in actie en bespaar ook!