Je wilt energie besparen in je huis. Dat kan!

Gemeente Oss biedt gratis hulp om de volgende stap makkelijk te zetten. Zoals een energiecoach wanneer je je afvraagt wat je kunt doen om energie te besparen.Of een spreekuur met een onafhakelijk energieadviseur die antwoord geeft op jouw specifieke vragen.

Gratis gasbespaarpakket bij gratis keukentafelgesprek met energiecoach

Wegens succes verleng! Plan jij een afspraak met een energiecoach in 2023 dan krijg je en gratis gasbespaarpakket t.w.v. €30,-. Dus plan je afspraak nu en begin met energie besparen. OP = OP

Gratis hulp bij onderzoeken hoe jij het beste energie bespaart

Een energiecoach onderzoekt samen met jou hoe jij het beste energie kunt besparen. Aan je eigen keukentafel. Voor huurders en woningeigenaren. Je kunt ook een digitale huisscan doen. Daarmee krijg je meer inzicht in welke maatregelen bij jouw eigen huis passen.

Veel genomen maatregelen in gemeente Oss

Gratis adviseurs om vragen aan te stellen

Wil jij iemand waar je nog aanvullende vragen aan kunt stellen of een sparringpartner om de kennis die je hebt te bespreken. Tijdens een Duurzaam Wonen Spreekuur spreek je een energieadviseur die in een half uur antwoord geeft op jouw specifieke (techniek) vragen. Online of offline. Op www.brabantwoontslim.nl/oss, het energieloket van gemeente Oss vind je veel informatie, maar ook een helpdesk die je verder helpt met korte directe vragen.

Oss Schakelt Door! Jij toch ook?