Tips, geldzaken en advies

Blijf jij op de hoogte wat je allemaal kunt doen om energie te besparen? In gemeente Oss geeft Oss Schakelt Door tips en uitgebreide informatie. Ook laten we weten waar je meer advies kunt vragen en hoe je de geldzaken kunt regelen. Blijf jij ook op de hoogte?

Social Media Oss Schakelt Door

Je bent altijd op de hoogte wanneer je @OssSchakeltDoor op Instagram en/of OssSchakeltDoor op Facebook volgt. Iedere maand een ander thema, waar jij weer energie mee bespaart!

Nieuwsbrief Oss Schakelt Door

Iedere maand krijg je informatie over hoe jij energie kan besparen, waar je advies kunt krijgen en geldzaken. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

In juni presenteren we bijvoorbeeld de uitkomst van het Onderzoek Energiebesparing Oss. Marty van Esch deed mee en wil graag ook meedoen aan de wedstrijd zon opvangen in de groepsapp.

Met deze nieuwsbrief… blijf jij op de hoogte.

Veel leesplezier!

Iedere maand een winnaar!

Rob uit Ravenstein won de prijs in maart.

Meer verhalen uit Gemeente Oss

Iedere maand laten we inwoners van Gemeente Oss aan het woord. Zij vertellen hun manieren om energie te besparen. Ken jij of ben jij iemand die energie bespaart die we echt aan het woord moeten laten? Laat het ons weten via info@ossschakeltdoor.nl

Lees hier het verhaal van Mundel
Lees hier het verhaal van Ruud
Lees hier het verhaal van Ine

Lees alle verhalen

Informatie

Vragen? Of alvast aan de slag? Ga in gesprek

Wil je nu alvast aan de slag? Ga dan in gesprek over de mogelijkheden om jouw huis (verder) te verduurzamen.

Duurzaam wonen spreekuur

 • Aanbieder:
  Brabant Woont Slim, het energieloket van de gemeente Oss.
 • Wat is het?
  Tijdens een gesprek van 30 minuten kun je jouw vragen stellen aan de adviseur van Brabant Woon Slim.
 • Wanneer?
  Dinsdag- en donderdagmiddag
 • Aanmelden:
  Je kunt zelf een online consult inplannen.

Hoe ga ik dat betalen?
Financieringsmogelijkheden en subsidies

Wil je je woning graag verduurzamen en energie besparen, maar heb je niet voldoende financiƫle middelen? Of ben je benieuwd in hoeverre er mogelijkheden bestaan je investering later terug te betalen? Door de landelijke en lokale overheid worden er verschillende subsidies verstrekt. Ook zijn er allerlei fondsen met duurzaamheidsleningen.

Meer weten?

Kijk dan op: https://brabantwoontslim.nl/financiering-subsidies/ en zoek op het onderwerp waar jij financiƫle hulp bij nodig hebt. Elke maand belichten we de belangrijkste financieringsmogelijkheden op Oss Schakelt Door.