december 2021

Cadeautje: energie besparen

Bespaar energie met de cadeaubon van €45,-

Door de stijgende energieprijzen gaan steeds meer inwoners aan de slag met energie besparen. Gemeente Oss en de woningcorporaties helpen graag mee met het nemen van kleine energiebesparende maatregelen in huis.

Cadeaubon aanvragen

Huurders in gemeente Oss krijgen van gemeente Oss een cadeaubon ter waarde van €45,-. Deze is in te wisselen voor energiebesparende producten. Energie besparen doe je door minder gas en/of stroom te gebruiken. Lees hier welke producten je waarvoor kunt gebruiken.

Zo vraagt u de cadeaubon aan:

1. Ga naar www.debespaarcode.nl/oss of scan de QR-code;

2. Klik op: ‘ik wil een cadeaubon aanvragen’;

3. Voer uw naam, email, postcode en huisnummer in;

4. Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’;

5. Besteed uw cadeaubon direct in de webshop;

Wacht niet te lang, want op=op.  

 

Kan huurder Danielle nog meer besparen?

We vroegen top-bespaarder Danielle om tips. We lieten zien wat ze kan gaan bestellen met de cadeaubon en ze vertelt wat wat ze al doet en wat ze kiest. Lees het hier.

De Bespaarwinkel geeft inspiratie

Je bestelt in de webshop van De Bespaarwinkel. Daarom vroegen we hen wat hun top 5 is. Waarmee bespaar jij veel energie in je huis? Lees het hier.

Heeft u nog vragen?

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de cadeaubon en het inleveren ervan in de webshop? Voor deze en andere vragen neemt u contact op met De Bespaarwinkel via info@debespaarwinkel.nl of 072 – 36 90 303.

Gratis hulp bij energie besparen

Tijdens de bestelling in de webshop kun je gratis advies toevoegen aan de winkelmand. Dit noemen we het “keukentafelgesprek”. Je krijgt dan hulp van een vrijwillige energiecoach aan je eigen keukentafel. De energiecoaches helpen je bijvoorbeeld bij het lezen van je energierekening en denken mee over hoe je deze kosten omlaag kunt brengen. Je kunt ook achteraf een keukentafelgesprek aanvragen op www.brabantwoontslim.nl/keukentafelgesprek.

Doneer wat je over hebt

Heb je je bestelling gedaan, maar heb je delen over, of iets toch niet nodig? Doneer het dan! Via Helpende Handen komt het terecht bij een gezin dat de besparing ook kan gebruiken.

Tip:
Heb je niet alle €45,- nodig? Dan kun je het bedrag ook opmaken en dat doneren!

Inzamelen vindt plaats vanaf woensdag 1 december op onderstaande locaties. Er komen misschien nog meer locaties bij. Hou deze website in de gaten.

Inzamellocatie

Locaties volgen zo snel mogelijk.

Wil jij inzamelpunt zijn?
Stuur een mail aan info@ossschakeltdoor.nl