december 2021

Cadeautje: energie besparen

Kleine energiebesparende middelen zijn echte cadeautjes voor jezelf

Bespaar energie met de cadeaubon van €45,-

Door de stijgende energieprijzen gaan steeds meer inwoners aan de slag met energie besparen. Gemeente Oss en de woningcorporaties helpen graag mee met het nemen van kleine energiebesparende maatregelen in huis.

Cadeaubon aanvragen

Huurders in gemeente Oss krijgen van gemeente Oss een cadeaubon ter waarde van €45,-. Deze is in te wisselen voor energiebesparende producten. Energie besparen doe je door minder gas en/of stroom te gebruiken. Lees hier welke producten je waarvoor kunt gebruiken.

De cadeaubon kan helaas niet meer aangevraagd worden

Heeft u nog vragen?

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de cadeaubon en het inleveren ervan in de webshop? Voor deze en andere vragen neemt u contact op met De Bespaarwinkel via info@debespaarwinkel.nl of 072 – 36 90 303.

De cadeaubon niet nodig? Doneer!

Heb je je bestelling gedaan, maar heb je delen over, of iets toch niet nodig? Doneer het dan! Ga je de bon niet gebruiken? Bestel dan voor €45,- aan ledlampen (bijvoorbeeld) en doneer ze!

Helpende Handen

Via Helpende Handen komt het terecht bij een gezin dat de besparing ook kan gebruiken.

Inzamelen vindt op dit moment niet plaats op locaties, maar als u een mail stuurt aan info@ossschakeltdoor.nl dan komen we uw donatie ophalen.

Wil jij inzamelpunt zijn of kun je er niet heen?
Stuur een mail aan info@ossschakeltdoor.nl

Gratis hulp bij energie besparen

Tijdens de bestelling in de webshop kun je gratis advies toevoegen aan de winkelmand. Dit noemen we het “keukentafelgesprek”. Je krijgt dan hulp van een vrijwillige energiecoach aan je eigen keukentafel. De energiecoaches helpen je bijvoorbeeld bij het lezen van je energierekening en denken mee over hoe je deze kosten omlaag kunt brengen. Je kunt ook achteraf een keukentafelgesprek aanvragen op www.brabantwoontslim.nl/keukentafelgesprek.

Kan huurder Danielle nog meer besparen?

We vroegen top-bespaarder Danielle om tips. We lieten zien wat ze kan gaan bestellen met de cadeaubon en ze vertelt wat wat ze al doet en wat ze kiest. Lees het hier.

De Bespaarwinkel geeft inspiratie

Je bestelt in de webshop van De Bespaarwinkel. Daarom vroegen we hen wat hun top 5 is. Waarmee bespaar jij veel energie in je huis? Lees het hier.

Lever in bij: