Let op het label! Dan weet je wat je kiest.

Energielabels laten zien hoeveel energie het huis of het apparaat kost. De regels zijn veranderd voor huizen èn apparaten. Weet wat je kiest. Lees het energielabel!

Maak kans op een Energieadvies op Maat t.w.v. €375,-

Heb je een huis gekocht en wil je graag energie besparen? Op zoek naar een nieuwe apparaat? Begin aan de keukentafel met een energiecoach. Plan in juli 2021 een gratis keukentafelgesprek en je maakt kans op een Energieadvies op Maat t.w.v. €375,-

Energielabel voor huizen

Het energielabel helpt je om je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Het laat je zien hoe zuinig je huis is, en wat je kunt doen om dit te verbeteren. Per 1 januari zijn de regels veranderd, maar als koper zie je het verschil niet tussen de oude en nieuwe labels. Dit moet je als koper in ieder geval weten over energielabels voor huizen.

Dit is een energielabel voor een huis

Deze vragen moet je aan je makelaar stellen

Zo wordt een energielabel opgemeten

Ronnie had label A, maar de regels veranderden

Energielabel A++

Energielabels voor apparaten

energielabel droger

Op veel apparaten zit een energielabel. Dat laat zien hoe zuinig het apparaat is met energie. Welke apparaten gebruik je deze sportzomer? De tv, met 420 uur live sport, de koelkast voor wat lekkers erbij. De droger gebruik je misschien wat minder, maar je geluksonderbroek moet natuurlijk wel droog zijn voor de volgende wedstrijd.

Per 1 maart 2021 is er veel veranderd bij de energielabels voor apparaten. Let jij op het label van een apparaat? Lees snel meer!

Maak kans op een Energieadvies op Maat t.w.v. €375,-

Heb je een huis gekocht en wil je graag energie besparen? Op zoek naar een nieuwe apparaat? Begin aan de keukentafel met een energiecoach. Plan in juli een gratis keukentafelgesprek en je maakt kans op een Energieadvies op Maat t.w.v. €375,-

 

Plan een gratis keukentafelgesprek

keukentafelgesprek

Plan een Keukentafelgesprek

Je huis is de plek waar je echt moet kunnen genieten. Wooncomfort heeft het afgelopen jaar bij veel mensen hoog op de lijst gestaan. Veel inwoners van gemeente Oss zijn daarom aan de slag gegaan met energie besparen in huis.  Wil je ook weten hoe je het beste energie kunt besparen? Een energiecoach van Brabant Woont Slim legt je dit uit tijdens een keukentafelgesprek.

 

Gemeente Oss biedt je dit keukentafelgesprek gratis aan. Het besparen van energie begint vaak met meer informatie krijgen over energiebesparing. Daarom is dit hét gesprek waar jij informatie krijgt en je jouw vragen gratis kan stellen.

Na het gesprek krijg je het boekje ‘Winstwonen’. Daarin staan nog meer tips om je huis te verduurzamen.

keukentafelgesprek

Plan een Keukentafelgesprek