Gratis EnergyWebinar op 11 februari

Tijd voor goede voornemens. Maak er dit jaar groene voornemens van!

Challenge van de maand januari

Actie is afgelopen. Zet je groene voornemens om in daden! Schrijf je in januari in voor het EnergyWebinar van Buurkracht. Je maakt kans op een mooie prijs en je krijgt tien slimme tips en hoe deze uit te voeren!

Winnaar van de maand januari
De winnaar van de Challenge van deze maand is bekend. Ze willen graag anoniem blijven. Wij hebben er vertrouwen in dat het pakket met kleine energiebesparende maatregelen goed terecht komt. Het gezin heeft op dit moment offertes voor isolatie van de muren op de tafel liggen. En ze hebben al zonnepanelen. Ze hebben er een doel van gemaakt de energiekosten zo laag mogelijk te houden. Alle beetjes helpen, daarom hebben ze zich ook aangemeld voor het EnergyWebinar

Tip: maak je voornemens haalbaar! Lees hier hoe je dat doet!

Heb je vragen over hoe je beste kunt starten met groene voornemens? Stel je vraag tijdens het online spreekuur bij het energieloket van gemeente Oss

Ondertussen op de hoogte blijven? Volg dan @OssSchakeltDoor op Instagram en/of OssSchakeltDoor op Facebook.

Hoe ga ik dat betalen?
Financieringsmogelijkheden en subsidies

Wil je je woning graag verduurzamen en energie besparen, maar heb je niet voldoende financiƫle middelen? Of ben je benieuwd in hoeverre er mogelijkheden bestaan je investering later terug te betalen? Door de landelijke en lokale overheid worden er verschillende subsidies verstrekt. Ook zijn er allerlei fondsen met duurzaamheidsleningen.

Meer weten?

Kijk dan op: https://brabantwoontslim.nl/financiering-subsidies/ en zoek op het onderwerp waar jij financiƫle hulp bij nodig hebt. Elke maand belichten we de belangrijkste financieringsmogelijkheden op Oss Schakelt Door.