Kom je langs bij de Energie WeetKeet?

In mei en juni komt de Energie WeetKeet naar je toe. Op 5 zaterdagen en op 9 plekken in de gemeente kun je jouw vragen stellen over energiebesparing. Bekijk hieronder de agenda. Wanneer zijn we bij jou in de buurt?

Energieadviseur

Heb jij een vraag over energiebesparing? Of wil je weten hoe je het beste je energierekening omlaag kunt krijgen? stel je vragen dan aan de energieadviseur die aanwezig is. Grote kans dat je Erwin spreekt. Hij heeft al veel vragen beantwoord. Zijn eerste tip? Bespaar samen!

Kun je niet langskomen bij de Energie WeetKeet? Brabant Woont Slim is als energieloket van de gemeenteĀ  altijd beschikbaar om vragen aan te stellen. Plan een keukentafelgesprek of duurzaam wonen spreekuur met een energieadviseur! Kijk snel op www.brabantwoontslim.nl/oss

Kleine en gratis energiebesparende maatregelen

Je kunt gratis energie besparen, maar we geven ook informatie over kleine energiebesparende maatregelen. Bij de Energie WeetKeet geven we de informatie die jij nodig hebt om een keuze te maken.

 

14 mei
09.00-12.30 Marktplein Lith
14.00-17.30 Dorpsplein Geffen
21 mei
09.00 -12.30 Winkelcentrum Ussen
14.00 – 17.30 Winkelcentrum de Ruwert

11 juni

09.00-12.30 Berchplaets Berghem
14.00 -17.30 Krinkelhoek – Jumbo Vierhoeksingel

18 juni

09.00 – 12.30 Broeder Everardusplein Megen
18 juni 14.00 – 17.00 Sint Luciastraat Ravenstein

25 juni

14.00-17.30 ISN Oss Ulu Moskee: Watertorenstraat Oss

Kom je ook?

Win een unieke Osse tochtstoppper!

Bij de Energie WeetKeet is een leuke Energiequiz! Hoeveel weet jij al? We hebben Fantasy Fournituren gevraagd een unieke Osse tochtstopper te maken voor negen van de deelnemers! Dat wil je niet missen.

Het energieloket van de gemeente

Brabant Woont Slim voert de gesprekken met je. Als energieloket van de gemeente zijn zij altijd beschikbaar om vragen te stellen. Dus kun je niet op deze momenten? Kijk dan eens op www.brabantwoontslim.nl/oss

 

Gemeente Oss, Mooiland en Brabant Wonen

De Energie WeetKeet wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Oss, Mooiland en Brabant Wonen.

Introductie bespaarveteraan Marion

Oss Schakelt Door introduceert in mei ook een nieuwe blogger! Marion blogt over haar ervaring! Drie dingen die je moet weten! Ze heeft het altijd koud, ze wil het niet koud hebben, maar al helemaal niet veel geld kwijt zijn aan energie. Lees haar eerste blog!

bespaarveteraan Marion