De meeste van jullie kennen mij inmiddels wel als bespaarveteraan, maar daarnaast ben ik ook een bezige bij op allerlei gebied. Bezig blijven is goed voor lichaam en geest. En ik wil beide graag soepel houden. Daarom blijf ik graag op de hoogte van allerlei nieuws.

Volg het nieuws

Via het internet volg ik het nieuws, lees ik allerlei, kijk ik op YouTube filmpjes en volg ik de reclamebladen. Want zéker er als het om korting, subsidie, teruggave of besparen gaat wil ik daarvan, jullie kennen mij inmiddels, graag op de hoogte zijn. Reclames, koopjes, en dergelijk volg ik dus op de voet. Sommige winkels zelfs via de app.

Maar ook het plaatselijke nieuws via het wekelijkse huis-aan-huiskrantje. Daar staat nog interessant nieuws in van de kermis tot aan Gemeente Oss en alles er tussenin. En natuurlijk Oss Schakelt Door. Helaas is mijn blog er dus niet altijd in te lezen… (Laat het Oss Schakelt Door weten wanneer je dat wel wil! Ik lees mijn eigen verhalen graag 🙂

Ik probeer altijd wel wat nieuws te vertellen over hoe ik bespaar. En ik stuur de link van mijn blog ook altijd door aan anderen. Dan laat ik natuurlijk meteen zien dat je Oss Schakelt Door ook via de nieuwsbrief en social media kunt volgen.

Social Media

Ik adviseer alleen wat ik doe. En dat is wat ik doe. Bij interessante dingen, kijk ik altijd als eerste of het op social media te volgen is. Zo ja, dan doe ik dát. Zo volg ik Oss Schakelt Door via Facebook en Instagram. En zo kan het dus gebeuren dat ik, als ik op Facebook zit,  mezelf ineens zomaar geheel vanzelf voorbij komen met mijn blog. Dat vind ik wel erg grappig.

Nieuwsbrief

In sommige gevallen vind ik het juist erg handig om de nieuwsbrief in mijn mailbox te krijgen. Die kan ik dan in alle rust en op mijn eigen tijd bekijken en lezen. Vind jij dat ook handig? Meld je aan voor de Oss Schakelt Door nieuwsbrief op www.ossschakeltdoor.nl/contact

Het bos blijven zien door de bomen

Ik lees niet alles op social media of iedere nieuwsbrief. Dat lukt me niet. Voorheen had ik overal en nergens nieuwsbrieven van. Nu ben ik meer selectief geworden en abonneer ik mij alleen op de brieven die ik ook werkelijk interessant vind, en dus ook lees. Zo ook op social media volg ik alleen wie of wat ik echt wíl volgen.

Anders zie ik door de bomen het bos niet meer. En krijg ik zoveel informatie binnen dat ik niet meer weet wat ik moet doen. Dat schiet niet op en is jammer.

Volg Oss Schakelt Door

Heb je interesse in hoe je kan besparen op je energierekening  of meer wil weten over energiebesparing in je koophuis of huurhuis in gemeente Oss, volg dan Oss schakelt Door… Helemaal gratis! Nog niet zo’n gek idee toch? Ik zou het leuk vinden ook jou daar te zien. Tot snel!