De adventkalender van Oss Schakelt Door December 2023

Oss Schakelt Door heeft ook dit jaar de adventkalender. Van 1 tot en met 24 december geeft Oss Schakelt Door iedere dag een gasbespaarbox weg. Inwoners van gemeente Oss mogen een andere inwoner nomineren om de box te ontvangen. Dat kan via social media en e-mail. Reageer op Instagram of Facebook onder een post van Oss Schakelt Door en tag degene aan wie jij energie cadeau wilt geven. Je mag natuurlijk ook mailen: info@ossschakeltdoor.nl.

  • Maximaal 1 box per adres.
  • Iedere dag wordt er één winnaar gekozen uit de aanmeldingen van die dag. Je kunt dus iedere dag (opnieuw) reageren.

24 + 1 gasbespaarboxen

Onze blogger, bespaarveteraan Marion, deelt een 25e bespaarbox uit. Uit alle aanmeldingen die tussen 1 en 24 december binnenkomen loot zij 27 december een winnaar. Marjon: “Afgelopen jaar kreeg ik de kans om nog wat extra energie te besparen. Die kans geef ik een ander ook graag. Hoe ik de box zou gebruiken beschrijf ik natuurlijk ik mijn blog: Even wat gas terug nemen.

Bespaar op gas

Win je niet? Dan is de bespaarbox zeker inspiratie voor een cadeau voor iemand bij jou in de buurt, die het kan gebruiken. Voor meer informatie en tips over energiebesparing, klein of groot, kun je altijd terecht op de website van gemeentelijk energieloket, Brabant Woont Slim. www.brabantwoontslim.nl/oss