Subsidie dakisolatie

Een lagere energierekening, meer wooncomfort en beter voor het klimaat? Begin dan met isoleren.

Warmte verlaat je huis via het dak

Met dakisolatie bespaar je veel energie en dus geld. Heb je een verwarmde zolder? Dan bespaar je met goede dakisolatie tot wel 1600 kilo CO2 per jaar. En € 650,- op je jaarlijkse energierekening. Heb je een onverwarmde zolder? Dan bespaar je met goede dakisolatie 900 kilo CO2 per jaar. En ieder jaar €360,- op je energierekening. Bron: Milieucentraal

Veel warmte komt binnen via je dak

Regionaal energieloket: “Met name dakisolatie helpt je huis langer koel te houden op hete dagen!” Dit is namelijk het deel van je huis wat de meeste uren zon krijgt. Van zonsopkomst tot zonsondergang houdt dakisolatie de warmte van de zon buiten. “De vertraging kan wel 10 dagen tot 2 weken duren.”

Wil jij je woning verduurzamen met isolatie? Check dan bij Brabant Woont Slim of er subsidies beschikbaar zijn. Vaak hoef je het niet alleen te doen!

Subsidie dakisolatie gemeente Oss

Brabant Woont Slim is het energieloket van Gemeente Oss. Je kunt hier terecht met vragen over subsidies, een stappenplan om je woning te verduurzamen en ander advies over verduurzamen en energiebesparing.

Bel snel met het energieloket of plan een afspraak!

“Goede isolatie is écht het belangrijkste. Vergelijk je huis maar met een thermoskan. Stop je er een koel drankje in, dan blijft het koel. Zelfs als het buiten warm is. Zolang je de thermoskan maar dicht laat. Stop je er hete koffie in? Dan blijft de koffie heet, ook als het buiten koud is.”

Cor Veroude, Energie- en Keukentafelgesprekcoach