Waar begin je wanneer je energie wilt besparen? Vraag het aan bewoners in de gemeente Oss, die al zijn begonnen met hun eigen huis! Tijdens de landelijke Duurzame Huizenroute op 31 oktober en 7 november mag je bij anderen binnen kijken en vragen hoe zij dat nou hebben gedaan. Bekijk 12 deelnemende huizen in de gemeente Oss.

Wie ontmoet je?

Je ontmoet bewoners in de gemeente Oss, die zijn begonnen met het besparen van energie in hun eigen huis. Welke vragen hebben zij zichzelf gesteld, voordat ze begonnen met het verduurzamen van hun huis? Wat hebben ze al gedaan? Waar zijn ze nu mee bezig? Waar liepen ze tegenaan? Goed voorbeeld zijn David en Mundel. Zij hebben al veel gedaan en stellen zichzelf nu de vraag: “Wat is de volgende stap? Willen we een warmtepomp of een CV gestookte houtvergasser.”

Plan van Brabant Woont Slim

Om te komen waar ze nu zijn, hebben ze al veel gedaan en aangepast. Ze zijn stapsgewijs aan de slag gegaan met een duurzaamheidplan van Brabant Woont Slim. “Want wie kan nu alles in één keer betalen?”, aldus Mundel.

“Want wie kan nu alles in één keer betalen.”

Kijk welk huis bij jouw vragen past

Heb je vragen? Mundel en andere bewoners in de gemeente Oss beantwoorden jouw vragen graag. Ga 31 oktober en 7 november op bezoek bij huizen in de buurt, bekijk de aanpassingen die gedaan zijn en stel je vragen. Reserveer jouw moment op www.duurzamehuizenroute.nl.