Dit jaar is de Week van de Duurzaamheid van 8 tot 14 oktober. Er zijn dan allerlei initiatieven op gebied van energie en duurzaamheid. Op 11 oktober, organiseert Energiecoöperatie Oss een informatieavond over energiecontracten en energiebesparing.

Energiecontracten

De laatste twee jaar is er veel te doen geweest over energie, energieschaarste en energieprijzen. Vanaf begin dit jaar worden weer volop nieuwe contracten aangeboden. In verschillende vormen. Maar wat kies je dan? En wat kunnen de prijzen doen in de toekomst? Een deskundige van een energieleverancier komt uitleg geven over deze en andere aspecten van energiecontracten.

Energiebesparing

Het tweede deel van de avond is ingeruimd voor voorlichting over energiebesparingsmogelijkheden. Een energiecoach van de energiecoöperatie presenteert een aantal voorbeelden van energiebesparingsadviezen aan huishoudens. En van de behaalde resultaten.

Ook worden verschillende loketten genoemd die zich in de gemeente Oss bezighouden met het geven van een energiebesparingsadviezen.

Informatiebijeenkomst ‘Energiecontracten en Energiebesparing’

Waar: Gemeentehuis Oss Raadhuislaan 2 5351 GM Oss
Wanneer: Woensdag 11 oktober 2023
Tijd: Start om 19:30 tot ongeveer 21:30 uur
Aanmelden: Nodig op info@energiecooperatieoss.nl tot uiterlijk 4 oktober
Voor wie: Iedereen in de gemeente Oss, geïnteresseerd in deze onderwerpen.
Deelname is gratis.

Energiecoöperatie Oss (ECO)

Energiecoöperatie Oss (ECO) is de energiecoöperatie in de gemeente Oss. ECO staat voor het produceren van duurzaam opgewekte energie, in eigendom van de lokale bevolking, en het bevorderen van efficiënt energieverbruik. ECO is opgericht in 2014 en telt inmiddels een kleine honderd leden. Voor meer informatie: www.energiecooperatieoss.nl