De energieprijzen zijn hoog. De laatste ontwikkelingen zorgen ervoor dat energiebesparing aan iedere keukentafel en directietafel wordt besproken. Iedereen heeft ook al een keer gehoord van energiearmoede.

Energiearmoede

Energiearmoede is een groot woord voor de situatie waarin een inwoner moeite heeft met het betalen van de energierekening. Waar het eerst goed ging, is het nu moeilijk. Waar het al moeilijk was, lijkt het nu soms onmogelijk. En soms kan het ook echt niet meer.

Energie besparen is geld besparen

Oss Schakelt Door en Samen Slimmer Met Geld hebben daarom samen gekeken naar wat de mogelijkheden zijn. Er is vooral gekeken naar wat iemand die in deze situatie zit zelf kan doen. Het is een groter probleem, die ook een groter aanpak vergt, maar met tips en informatie kun je zelf ook al heel veel.

De informatie is samengepakt in deze flyer.

Hulp bij energiearmoede

In de flyer staan tips om energie te besparen. Of het nu om gas of stroom gaat. Maar er zijn ook gratis adviesgesprekken met energiecoaches. Vaak is het breder en er staat ook waar je terecht kunt met meer vragen over geldproblemen.

Deel de flyer

Ken jij of ben jij iemand die de (energie)rekening wil verlagen? Download dan de folder. Voor jezelf of voor een ander. Op deze manier hopen we mensen te helpen om hun energierekening te verlagen.

Heb je meer vragen? Stuur gerust een mail aan info@ossschakeltdoor.nl