Oss Schakelt Door heeft ook dit jaar de adventkalender. Van 1 tot en met 24 december geeft Oss Schakelt Door iedere dag een gasbespaarbox weg. Inwoners van gemeente Oss mogen een andere inwoner nomineren om de box te ontvangen. Dat kan via social media en e-mail. Reageer op Instagram of Facebook onder een post van Oss Schakelt Door en tag degene aan wie jij energie cadeau wilt geven. Je mag natuurlijk ook mailen: info@ossschakeltdoor.nl.

24 + 1gasbespaarboxen

De energieprijzen zijn nog steeds hoog. Wie zou jij helpen als je de kans kreeg? Met deze actie heb je die kans om te helpen. Afgelopen jaar werd de actie gelanceerd met een bespaarbox voor de blogger van Oss Schakelt Door, bespaarveteraan Marjon. Zij kreeg de box uit handen van toenmalig wethouder Jacco Peter Hooiveld.

Marjon pakt dit jaar de kans en krijgt een 25e bespaarbox om uit te delen. Uit alle aanmeldingen die tussen 1 en 24 december binnenkomen loot zij een 25e winnaar. Marjon: “Afgelopen jaar kreeg ik de kans om nog wat extra energie te besparen. Die kans geef ik een ander ook graag. Hoe ik de box zou gebruiken beschrijf ik natuurlijk ik mijn blog.”

Win je niet? Dan is de bespaarbox zeker inspiratie voor een cadeau voor iemand bij jou in de buurt, die het kan gebruiken.

Bespaar op gas

Uitleg van de bespaarbox en wat er in zit vind je op www.ossschakeltdoor.nl/cadeau. De inhoud helpt bij besparen op gas. Voor meer informatie en tips over energiebesparing, klein of groot, kun je altijd terecht op de website van gemeentelijk energieloket, Brabant Woont Slim. www.brabantwoontslim.nl/oss