Minke gaat genieten van comfort. Ze luisterde 12 oktober mee tijdens de informatiebijeenkomst Samen Isoleren in Gemeente Oss. Daarmee won zij de cadeaubon van het Spahuys. En daar houdt ze de warmte ook lekker vast.

Kan ik isoleren in mijn huis?

Minke wilde weten of ze nog ìèts kon isoleren in haar huis. “Het is in december 2011 opgeleverd als nieuwbouw. Dus we dachten al dat we weinig meer konden doen. Dat klopte. Maar mijn ouders wonen in een oudere verbouwde boerderij. Ik heb hen de link gestuurd en ik verwacht wel dat zij een afspraak gaan inplannen.”

Duidelijk verhaal over isolatie

“De bijeenkomst was echt heel goed georganiseerd. En er werd een duidelijk verhaal verteld. Dat vind ik heel belangrijk. Ik werd er enthousiast van.”

Brabant Geeft Energie

Minke werkt bij Brabant Geeft Energie. Vanuit de provincie ondersteunen zij duurzame initiatieven, door deze te voorzien van kennis, netwerken en waar nodig investeringen. “Ook vanuit mijn werk ben ik natuurlijk geïnteresseerd in alles wat met energie besparen te maken heeft.”

“Ik heb al veel geleerd sinds ik bij Brabant Geeft Energie werk. Duurzaamheid is breed, heel breed en het is niet altijd makkelijk om dan concrete doelen te stellen. En als je ze dan stelt om ze vast te houden. Maar als je er eenmaal aan begint… dan kun je echt ver komen.”

Isolatie geeft comfort

“Zo weet ik inmiddels dat isolatie voor mijn ouders nu de beste stap zou zijn. Dat werd ook heel duidelijk tijdens de informatiebijeenkomst. Raamisolatie is voor hen niet zo interessant, want ze hebben maar kleine raampjes. Maar de andere isolatie is wel de beste manier om snel meer comfort te krijgen.”

“Isolatie levert mijn ouders meer wooncomfort op. Hoe hun energierekening er uit ziet weet ik natuurlijk niet, maar dat kan altijd, bij iedereen, beter. En als ik op bezoek ga, hoef ik niet meer op de tocht te zitten.”

En nu, met de cadeaubon van het Spahuys, kan Minke ook daar lekker comfortabel op bezoek.

www.brabantgeeftenergie.nl

Wil je meer weten over Brabant Geeft Energie, neem dan eens een kijken op de website. Je ziet er veel goede initiatieven www.brabantgeeftenergie.nl.

Samen Isoleren in gemeente Oss

Het is nog mogelijk om mee te doen met Samen Isoleren in Gemeente Oss, zolang deze pagina online staat: Samen Isoleren in Oss | RegionaalEnergieloket