Gemeente Oss zoekt gezinnen voor Junior Energiecoach

Gemeente Oss zoekt 50 gezinnen die gratis willen meedoen aan het spel Junior Energiecoach. Gezinnen met kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen in gemeente Oss meedoen. In slechts 15 tot 30 minuten per week worden kinderen, in vijf weken, echte Junior Energiecoaches. Net als Varkentje Rund. Meld je direct aan bij Junior energiecoach (optie gezin)

Weet waar je energie kunt besparen! Doe mee aan leerzame challenges, puzzels, experimenten en winacties! ‘Welke apparaten slurpen de meeste stroom?’ En: ‘Hoeveel lampen branden er in huis?’ komt allemaal langs bij Junior Energiecoach.

TV-held Varkentje Rund

TV-held Varkentje Rund gaat met jouw gezin op ontdekkingsreis: op lampenjacht en stekkerexpeditie. Elke week is er een nieuw filmpje met nieuwe challenges.

Energiebesparing

Wethouder energietransitie Jacco Peter Hooiveld: “Junior Energiecoach is een goed initiatief om energie te besparen, wat we omarmen. Want als gezin kun je net als bedrijfsleven en overheid bijdragen aan energiebesparing. En alles wat we nu besparen, hoeven we later niet duurzaam op te wekken.”

Wat moet je doen

Ga naar www.juniorenergiecoach.nl/aanmelden. Daar klik je op ‘gezin’ en Junior Energiecoach helpt je verder op weg!

Prijzen te winnen

Deelnemers maken kans om een eigen boom uit te kiezen en te laten planten in het Junior Energiecoach Bos. 10 deelnemers krijgen daar een voucher voor. Maar ook bij de challenges zijn er kansen op mooie prijzen.

Eerdere deelnemer

Leonie deed al eerder meer. Lees haar verhaal!