Maandag 13 december is er een online bijeenkomst over de slimste stappen voor energiebesparing in je eigen huis. In de buurten Westerveld en Schalkskamp in Ussen zijn 10 woningen bezocht die een advies op maat hebben gekregen. Dit zijn de voorbeeldwoningen. In de wijk staan veel woningen van hetzelfde type en bouwjaar. De kans is daarom groot dat uw huis goed overeenkomt met één van deze voorbeeldwoningen. En dan geldt het advies van de voorbeeldwoning ook voor uw huis.

Ontvang het advies voor jouw woningtype

Het adviesrapport geeft in stappen aan hoe je het comfort en het energieverbruik van je huis kunt verbeteren. Als je alle adviezen uit het rapport opvolgt, kun je je woning aardgasvrij en/of energieneutraal maken. Als je, om te beginnen, alleen de eerste adviezen uitvoert, bespaar je al veel energie. In het rapport lees je een inschatting van de energiekosten die je kunt besparen. Ben je benieuwd naar het advies voor jouw woningtype? Kom dan naar de online informatieavond!

Online informatiebijeenkomst

Tijdens de online informatiebijeenkomst geven we uitleg over de adviezen per woningtype en over subsidies voor energiebesparende maatregelen. Ook krijg je tips om met weinig geld energie te besparen. Tijdens de bijeenkomst kun je al je vragen stellen in de chat aan een adviseur. Je volgt de presentatie via de computer, tablet of telefoon. Na de informatieavond ontvang je de adviesrapporten van de voorbeeldwoningen.

Datum:            13 december 2021

Tijdstip:           19.30 tot 21.00 uur

Locatie:            Online.

Zo meld je zich (vooraf) aan voor de informatieavond:

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties of scan de QR code hiernaast;
  2. Vul je postcode in;
  3. Klik op de knop ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen in Westerveld en Schalkskamp-Ussen’;
  4. Klik op ‘Aanmelden online informatieavond’ en ontvang een e-mail met de link.

Heeft u vragen over de buurtactie? Bel of mail gerust!

Heb je nog vragen over de ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen in Westerveld en Schalkskamp-Ussen’? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.