De gemeente Oss organiseert samen met het Regionaal Energieloket de buurtactie ‘Energiezuinig Wonen in de Ruwaard’. Met deze actie wil de gemeente energiebesparing onder de aandacht brengen en stimuleren. Dit doen we door gratis energieadvies te geven aan 10 voorbeeldwoningen. Ondanks dat dit persoonlijk advies is, kan de hele buurt van deze rapporten gebruik maken. Ze zijn namelijk zo opgesteld dat ze te gebruiken zijn voor woningen van hetzelfde type en uit dezelfde bouwperiode.

Op 29 juni van 19.30 tot 21.00 uur is er een online informatiebijeenkomst voor alle woningeigenaren in de Ruwaard. Tijdens deze avond worden de energie adviesrapporten besproken met de buurt. We leggen u graag uit wat er in de rapporten staat en u kunt hierover vragen stellen in de chat. Al deze rapporten zijn na de bijeenkomst gratis te downloaden.

We zijn op zoek naar voorbeeldwoningen!

De rapporten die tijdens deze informatieavond besproken worden, zijn gebaseerd op 10 voorbeeldwoningen. We zijn nu alleen nog op zoek naar deze voorbeeldwoningen! Dus, staan er meerdere woningen zoals die van u in de wijk? Meld u zich dan voor 6 juni 2021 aan voor een gratis energieadvies van Ahmet, Roeland, Stijn of Remy. De gemeente Oss betaalt de kosten van de adviesrapporten.

  1. Ga naar: www.regionaalenergieloket.nl/acties en vul uw postcode in;
  2. Klik op de knop ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen in de Ruwaard’ en daarna op de knop ‘Aanmelden als voorbeeldwoning’ en laat uw gegevens achter;
  3. Onze technisch adviseurs Ahmet, Roeland, Stijn en Remy zijn op 9 en 10 juni in de wijk om de woningopnames te doen. Grote kans dat ze bij u aanbellen voor een opname. Bent u niet thuis? Geen probleem, dan gaan ze bij de volgende voorbeeldwoning langs.