Heb je een duurzaam huis? Meld je aan voor de Duurzame Huizen Route. Veel mensen willen energie en gas besparen, maar weten niet precies hoe. Op het onafhankelijke platform van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 2.000 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen.

Op 28 oktober en 4 november kun je woningen fysiek bezoeken tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. Gemeente Oss ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners, die al duurzame stappen hebben gezet, aan om hun woning aan te melden ter voorbeeld. Bekijk alle woningen of meld je aan via www.duurzamehuizenroute.nl.

Meld jouw woning aan

Heb jij al duurzame stappen gezet? Meld je aan bij de Nationale Duurzame Huizen Route en help anderen op weg! Alle maatregelen zijn welkom: groot en klein. Aanmelden kan via www.duurzamehuizenroute.nl. Gemeente Oss ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners aan om hun woning aan te melden als voorbeeld.

Verkiezing duurzaamste huis van Nederland

Enthousiaste huiseigenaren uit het hele land kunnen zich tot 14 januari 2024 aanmelden voor de Verkiezing van het duurzaamste huis. De verhalen van de deelnemende huizen spreken een groot publiek aan. In navolging van eerdere edities zal ook deze Verkiezing van het duurzaamste huis van Nederland worden afgesloten met een feestelijke bijeenkomst waarbij de winnaars bekend worden gemaakt.

Bezoek de duurzame huizen op de route in gemeente Oss

Heb jij plannen om te verbouwen en wil je het eerlijke verhaal van iemand die een duurzame maatregel heeft toegepast? Laat je inspireren door huiseigenaren die jou zijn voorgegaan. Luister en stel je vragen. Zo kun jij helemaal voorbereid aan de slag! Bekijk alle duurzame voorbeelden op www.duurzamehuizenroute.nl.