Maandag 3 april om 19.15 is er voor VvE’s in gemeente Oss een online bijeenkomst van het VvE Transitie Centrum Brabant (VTCB). Steeds meer inwoners van gemeente Oss kiezen ervoor om hun woning te verduurzamen. Hierdoor woon je prettiger en gebruik je minder energie. Jacco Peter Hooiveld, wethouder energietransitie Gemeente Oss: “We weten hoe ingewikkeld verduurzaming kan zijn voor VvE’s. Daarom is daar nu specifieke hulp voor.”

VvE Transitie Centrum Brabant

Gemeente Oss heeft samen met andere gemeenten, VvE-beheerders en VvE Belang het VTCB opgericht. Het VTCB heeft adviseurs die weten welke informatie u nodig heeft op gebied van duurzaamheidsmaatregelen, juridische- en financiële zaken.

Kom naar de online informatiebijeenkomst

Tijdens de online informatiebijeenkomst op maandag 3 april maak je kennis met het VTCB en het aanbod van gemeente Oss voor het proces van verduurzamen, juridische zaken en financiën.

“Veel ontwetendheid is weggenomen.”

Cursusdeelnemer 2022

Programma informatiebijeenkomst

vanaf 19.15 inloggen, 19.30 start programma

Welkom en opening door Jacco Peter Hooiveld, Wethouder energietransitie gemeente Oss

Uitleg over het VTCB-project en wat je mag verwachten van het VTCB door Karlijn Overes, Projectleider energiebesparing gemeente Oss

Technische verduurzaming bij VvE’s door Cor Veroude, Energiecoach gemeente Oss

Verduurzaming in VvE’s voor beginners; de juridische kant door Merel Wesselingh, Jurist bij VvE Belang

Vragenronde in de chat en afsluiting

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst

VvE’s ontvangen deze week een brief met de uitnodiging en programma. Heb je de brief niet ontvangen en wil je er toch bij zijn? Meld je aan op www.vtcb.nl.

Met een 8 beoordeeld

Na de voorlichtingsbijeenkomst kun je deelnemen aan de driedaagse cursus. De cursus is de vorige keer beoordeeld met een 8!

“Gewone taal, zonder al te veel moeilijke termen.”

Cursusdeelnemer 2022