Energieadvies aan de keukentafel

We mogen weer mensen ontvangen! Samen in de tuin of aan de keukentafel, gezellig! Brabant Woont Slim, het energieloket van gemeente Oss, maakt daarom de gratis keukentafelgesprekken weer mogelijk! Een energiecoach neemt met jou heel je huis door en kijkt waar je energie kunt besparen. Maak nu een afspraak op www.brabantwoontslim.nl/keukentafelgesprek

Gratis energieadvies van een energiecoach

Je huis is de plek waar je echt moet kunnen genieten. Wooncomfort heeft het afgelopen jaar bij veel mensen hoog op de lijst gestaan. Veel inwoners van gemeente Oss zijn daarom aan de slag gegaan met energie besparen in huis.  Wil je ook weten hoe je het beste energie kunt besparen? Een energiecoach legt je dit uit tijdens een keukentafelgesprek.

Er is een speciale placemat ontwikkeld met alle plekken in huis waar je energie kan besparen. Aan de hand van die plaat bespreek je met een energiecoach je hele huis. Jij weet waar je de comfort het meeste nodig hebt. En de coach weet hoe je dat voor elkaar krijgt met energiebesparing.

Gemeente Oss biedt je dit keukentafelgesprek gratis aan. Het besparen van energie begint vaak met meer informatie krijgen over energiebesparing. Daarom is dit hét gesprek waar jij informatie krijgt en je jouw vragen gratis kan stellen.

Een getrainde vrijwilliger uit gemeente Oss bekijkt met jou hoe je thuis energie kunt besparen, op een manier die bij jou past! Gina Slenders van Brabant Woont Slim: ”We hebben niet stil gezeten. Naast onze bestaande poule aan coaches zijn er nieuwe coaches opgeleid. Ze willen graag aan de slag!” Maak nu een afspraak op www.brabantwoontslim.nl/keukentafelgesprek

Meer energie besparen?

Na het gesprek krijg je het boekje ‘Winstwonen’. Daarin staan nog meer tips om je huis te verduurzamen. Wil je een verdiepend gesprek over bijvoorbeeld isolatie of dubbel glas? Plan dan een spreekuur in via Brabant Woont Slim. Liever een technisch adviseur die een energieadvies voor je woning kan opstellen? Plan dan een Slim Wonen Advies in. Bekijk de verschillende manieren van advies op: www.ossschakeltdoor.nl/advies of bel naar het energieloket: 085-0410070.