Ventileren is veel in het nieuws geweest rondom de coronacrisis. Het is zelfs de vierde basisregel geworden van de regering. Zorgen voor frisse lucht. Nu er meer wordt geïnvesteerd in isolatie om energie te besparen, is het ook nodig om over ventilatie te praten. Daarom stelde Oss Schakelt Door in september aan de inwoners van gemeente Oss de vraag: “Wat weet u van ventilatie?”.

Als we het over energiebesparing hebben komt ventilatie vaak ter sprake bij drie onderwerpen. Isolatie en ventilatie. Soorten ventilatie. En ventilatie en vochtproblemen. Daarom hebben we alle antwoorden op de vragen verwerkt in die drie onderwerpen op www.ossschakeltdoor.nl/ventilatie.

Hier vind je de antwoorden op de vragen en stellingen.
De percentages die bij de antwoorden staan laten zien hoe vaak dit antwoord werd gegeven.

Samen isoleren in gemeente Oss

Een lagere energierekening én meer wooncomfort? Begin dan met isoleren. Op die manier houd je ’s winters de warmte en hoef je minder te stoken. Je houdt de warmte vast! Lekker comfortabel.

Isolatie is als een warme jas voor je huis. Dat is comfortabel en zorgt ervoor dat je minder hoeft te verwarmen. Daardoor kun je flink besparen op je energierekening.

Inkoopactie isolatie

Het isoleren van je woning is makkelijker, voordeliger en leuker wanneer dat samen kan! Daarom organiseert het Regionaal Energieloket met gemeente Oss een inkoopactie!

De actie is voor vloer-, bodem-, glas-, spouw- en dakisolatie.

Meer informatie

Op 12 oktober 19:30 organiseren wij een informatieavond via een webinar. Dat is een live uitzending op internet. Meld je aan en houd de warmte vast! Onder de deelnemers (live en terugkijken) verloten we een een cadeaubon van €50,- van het Spahuys Oss.