We doen in gemeente Oss als inwoners, ondernemers en gemeente al veel op het gebied van energiebesparing. Zo zijn we zuiniger op onze aarde en kunnen de generaties na ons goed leven. We moeten ieder jaar ruim 1% besparen. En dat is veel, ook al lijkt dat niet zo. Het is een netto besparing.

Uw mening is belangrijk

We horen graag hoe u over die besparingsopgave denkt. Neemt u zelf al maatregelen om energie te besparen? Of wilt u dit in de toekomst gaan doen? En aan wat voor soort maatregelen denkt u dan? Misschien wilt u hulp om energie te besparen? Als gemeente onderzoeken we dit om een beter beeld krijgen.

Oss Schakelt Door

Uit dit onderzoek van 2020 en 2021 hebben we al veel geleerd. Nu doen we vervolgonderzoek om te kijken waar we staan, wat er is veranderd en wat kan beter. Doe daarom mee door de vragenlijst in te vullen. Deze staat ook op www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek.

Maak kans op een mooie prijs!

Als u meedoet, maakt u kans op een mooie prijs. Onder alle deelnemers verloten we een pakket met streekproducten.

Start het onderzoek

Invullen duurt ongeveer 15 minuten en kan tot 17 juli 2022.

Onderzoek- & adviesbureau Moventem, die dit onderzoek voor ons uitvoert, verwerkt de gegevens anoniem. Uw antwoorden blijven dus vertrouwelijk en we delen deze niet met derden. Via onderstaande knop ga je direct naar de website van Moventem.