“Wat leuk ik heb nog nooit wat gewonnen.” Dat was de reactie van Sjack van Orsouw. Sjack vroeg in juni meer informatie over Groene Daken aan.

Plat dak van de uitbouw

“We hebben een uitbouw achter ons huis, met een plat dak. Daar zaten we al een tijd naar te kijken om ‘iets’ mee te doen. En een groen dak levert natuurlijk veel op. Energiebesparing, biodiversiteit, maar we vinden het ook gewoon mooi!”

De volgende stap

Sjack: “Nu gaan we berekenen of ons dak het kan dragen.” Gelukkig heeft Oss Schakelt Door daar ook informatie over. Lees hier de artikelen over groene daken terug: https://ossschakeltdoor.nl/besparingskalender/groene-daken/

“En natuurlijk naar het Groene Klimaatplein bij Tuincentrum Coppelmans om de prijs te besteden! Leuk om alvast een duurzaam begin te maken in de tuin.”

Advies

“Ik ga binnenkort maar eens op bezoek bij het Groene Klimaatplein bij Coppelmans. Kunnen ze me daar ook meer vertellen over het leggen van een groendak?” Dat kan zeker. Er is ook een voorbeeld van een groendak.

Veel downloads

Sjack was niet de enige die de informatie had aangevraagd. We hebben echt gemerkt dat het leeft bij veel mensen. Heb je de informatie en ga je een groendak aanleggen? Laat het ons weten, we horen het graag.

Wil je de informatie nog downloaden (ook al maak je geen kans meer op de prijs) kijk terug naar juni in de besparingskalender: https://ossschakeltdoor.nl/besparingskalender/groene-daken/