Oss schakelt door op weg naar een energieneutraal 2050! Maar voor we zover zijn, moet er nog veel gebeuren. In Oss doen we al veel, maar we kunnen nóg meer doen. Doorschakelen, noemen we dat. De eerste stap is energie besparen, want wat we nu besparen hoeven we later niet op te wekken. Bijkomend voordeel: door te besparen houd je meer geld over voor andere dingen. En je draagt je steentje bij aan een goed leven voor volgende generaties.

Maar hoe kun je besparen? En welke partijen kunnen jou daar bij helpen? In de grote hoeveelheid duurzame initiatieven biedt het platform Oss Schakelt Door jou overzicht, inzicht en advies.

Wil jij ook mee doorschakelen? Oscar en Tosca vertellen je graag meer!

Aangenaam, ik ben Oscar!

Hoi, ik ben Oscar uit Haren. Leuk om energie te besparen, maar het moet wel wat opleveren hoor! Ik houd namelijk graag wat geld over voor mijn hobby’s. En als mijn eigen huis door investeringen meer waard wordt, dan is dat ook een fijn appeltje voor de dorst. Oss Schakelt Door helpt me om het makkelijk te maken. Misschien kan ik ook mijn familie en vrienden motiveren om mee te doen met de Challenge. Wel zo gezellig!

Hoi, ik ben Tosca!

Hoi, ik ben Tosca uit Oss. Ik vind het belangrijk om energie te besparen, zodat de wereld er een beetje beter van wordt. Dan blijft het ook voor mijn toekomstige kinderen en kleinkinderen een fijne plek. Thuis en met de buurt wil ik zoveel mogelijk maatregelen nemen, al is dat soms best lastig in een huurhuis. De Challenges via Facebook en Instagram gaan vast helpen! Doe je met me mee?