Ine van den Akker koos voor zonne-energie, gewoonweg omdat het jammer is als je het niet doet. “Daarnaast helpt het bij aan een beter klimaat. En het is leuk voor mijn financiën,” vult Ine aan. Ine koos voor Zon op je Dak van gemeente Oss

Zon op je Dak

Deze recht-toe-recht-aan-beredenering bij de keuze voor zonne-energie, had ze ook bij haar keuze voor Zon op je Dak. “Ik heb voor Zon op je Dak gekozen vanwege de aanpak als totaalpakket. Fijn dat alles voor je geregeld wordt, dat er 15 jaar onderhoud bij zit en dat de gemeente een gunstige betalingsregeling biedt. Ik heb niet veel aanbieders vergeleken, dit project sprak me aan dus dacht; doen!”

Investering

“Ik verwacht dat ik nu nog meer bijdraag aan een duurzamer leven en uiteindelijk minder energielasten betaal. En natuurlijk dat ik uiteindelijk mijn investering er na een paar jaar uithaal.”

Ine is nog niet klaar. Ze wil graag ook betere glasisolatie laten plaatsen, deels nieuwe kozijnen en mijn dak isoleren. Maar tot die tijd geniet ze van haar zonnepanelen. “Ik vind het leuk via de app bij te houden hoeveel kWh er elke dag verzameld wordt. En dat vergelijk ik met het verbruik wat ik in de app van energieleverancier zie.”

Zonde om het niet te doen!

“Zonne-energie is er, dus ik raad iedereen aan om er gebruik van te maken. En het gemak van Zon op je Dak, daar heb ik voor gekozen. Dat mag iedereen voor zich weten.”