Ondernemer en interesse in het het project ‘Zon op je bedrijfsdak’ van ESCOSS. Top! Lees snel verder voor meer informatie.

Stichting ESCOSS

Stichting ESCOSS heeft als doel om zo veel mogelijk Osse ondernemers te ondersteunen bij het verduurzamen van hun bedrijfspanden. Zeker nu er landelijke subsidie wordt gegeven aan bedrijven om zonnepanelen op hun daken te plaatsen, ziet ESCOSS dit als een mooie kans om collectief een actie op te starten. Dit met als doel om in 2030 – binnen de gemeente Oss – 11% minder energie te verbruiken. En dit past dan weer binnen de landelijke doelstellingen om in 2050 energieneutraal te zijn. Zo kunnen ook de Osse ondernemers bijdragen aan een duurzame toekomst.

Ook zon op jouw bedrijfsdak?

Meer weten over dit project en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens (voor- en achternaam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres) naar info@ossschakeltdoor.nl.

Adviesgesprek

Na ontvangst van jouw e-mail, zal Michiel Moret van ESCOSS zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een eerste kennismaking en adviesgesprek. Hierin zal hij onder andere de mogelijkheden voor jouw bedrijf uitvoerig bespreken, maar bovenal zal duidelijk worden dat we je zoveel mogelijk willen ontzorgen tijdens dit project.

Indien je na het eerste gesprek nog steeds enthousiast bent en er voldoende mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op je bedrijfsdak, volgt eventueel een volgend contactmoment. Hopelijk heeft dat als eindresultaat dat jouw bedrijfsdak over een tijdje vol met zonnepanelen ligt.

Energie besparen

Naast duurzame opwek van energie besparen door middel van zonnepanelen, kun je ook je duurzame steentje bijdragen door energie te besparen. Meer weten over de mogelijkheden van energiebesparing? Lees dan hier verder.