“Het geld ligt gewoon op straat, hoor, zeg ik altijd.” Leo van Hulst ziet het als sport om energie te besparen. Daarom melde hij zich aan voor een gratis energieadvies aan de eigen keukentafel van het energieloket Brabant Woont Slim.

Advies aan de keukentafel

Het gesprek aan de keukentafel heeft al plaatsgevonden. “We hebben vooral gekeken naar demogelijkheid van vloerverwarming. Ik woon op de benedenverdieping van een appartementengebouw. Er komt een renovatie aan vanuit de VvE. Het dak is natuurlijk belangrijk, maar de vloer ook. Zeker voor mensen op de onderste verdieping, als ik.”

Energieadvies op Maat

Met zijn aanmelding voor een keukentafelgesprek in juli, maakte hij kans op een Energieadvies op Maat t.w.v. €395,- van het energieloket Brabant Woont Slim. Hij won. “Het energie advies op maat is zeker welkom. Voor mij. Maar ik hoop dat ze mee kunnen kijken naar de gehele plannen van de VvE. Dat zou het mooiste zijn. Dan weten we waar het we met z’n allen het beste op kunnen letten.”

Wil jij ook een Energieadvies op Maat? De prijs is normaal €395,-. Gemeente Oss draagt €320,- bij. Daarom is het nu maar €75,-.Meld je aan op de website van Brabant Woont Slim. https://brabantwoontslim.nl/oss/slim-wonen-advies/