Onthaasten, uitrusten, bijtanken. Een bezoek aan Spahuys is een welkome verfrissing voor lichaam én geest. We vragen Wendy Vogels van het Spahuys in Oss hoe ze hier voor zorgt. “Door middel van geluid, warmte, sfeer en geur. We bieden een complete beleving voor alle vijf de zintuigen. Echt comfort dus.”

Sinds het Spahuys in het nieuw pand zit is de ruimte vier keer zou groot als haar vorige pand. “Met de juiste sfeer en beleving krijgt de bezoeker toch een comfortabel gevoel.”  

Alle vormen van isolatie

Het Spahuys heeft nu ook alle vormen van isolatie. Glas, muren, vloer en dak zijn geïsoleerd.  Zo zorgt Wendy er dus ook voor dat er onder de oppervlakte wordt gezorgd voor het comfortabele gevoel. “De duurzaamheid van mijn pand is een doel geweest bij de bouw. Zo heeft de bezoeker het gewenste comfort en dragen we meteen bij aan het klimaat.”

Ieder zijn vak, ook in comfort

“ Ik ben zelf geen expert in de bouw. Dus ik ben gaan informeren en heb me laten adviseren door de juiste bedrijven. Zij zijn wel expert in deze wereld. Ieder zijn vak!”

Pijlen gericht op duurzaamheid

Wanneer Wendy terugkijkt naar het oude pand kan ze deze eigenlijk gewoon niet vergelijken met het nieuwe pand. “Ik huurde en had daarmee weinig inzicht in de investeringen in het pand. Maar het pand was in ieder geval niet gericht op duurzaamheid. Ik weet in ieder geval wel dat ik bespaar op mijn energierekening. Ook al zijn we nu vier keer zo groot.”

Samen isoleren in gemeente Oss

Wil jij ook jouw huis isoleren? Gemeente Oss en het regionaal energieloket organiseren een inkoopactie voor muur-, dak- en vloerisolatie.

Deelnemers aan de informatiebijeenkomst maken ook nog eens kans op een cadeaubon van het Spahuys t.w.v. €50,-